Ние от Fototapeti.BG се занимаваме с дизайн и проектиране на фототапети вече 8 години. Екипът ни е в очакване да Ви консултира относно всички Ваши въпроси. Ще Ви помогнем да пресъздадете идеята си в реална апликация. Всеки отделен проект получава индивидуално внимание и отношение, а Вашето удовлетворение е първа и основна цел. Опитът и конкурентните цени, правят фирмата една от най-често търсените при изработка на индивидуални проекти за домове и търговски обекти. Отделът за обслужване на клиенти е винаги на Ваше разположение, за да Ви помогне да изберете между различните потребителски опции.

Подбрани колекции фототапети


На нашия сайт Fototapeti.bg, можете да намерите подбрана селекция от изображения, подходящи за изработка на фототапет от различни материали. Създали сме над хиляда съвременни и модерни дизайна, които могат да помогнат да постигнете мечтаното пространство в дома или офиса,.

Всеки модел е създаден, за да осигури възможно най-високото качество за нашите клиенти.

Фототапет по ВАШ дизайн с Fototapeti.bg


Fototapeti.bg Ви позволява да персонализирате всяко изображение от нашите колекции или да качите Ваша собствена цифрова снимка, за да получите напълно персонализиран дизайн на фототапет. Украсете стая на вашия дом, офис или бизнес със собствен дизайн. Дали това е картина на вашето семейство, домашни любимци или любимата Ви ваканция - избирате Вие.

Fototapeti.bg също така предлага безплатни опции за персонализация. Искате ли да добавите име или лого върху фототапет? Искате промяна на цветовете или да изрежете дадено изображение по точните размери на стената Ви? Нашият екип от графични дизайнери лично ще Ви помогне с Вашият проект и ще изпълни точно всички Ваши лични изисквания. Без допълнително заплащане!