Сгради и забележителности

Нашите модели фототапети със сгради  и забележителности могат да превърнат жилищното пространство в древно или модерно архитектурно чудо. Чрез заснемането на духа и културата на най-известните места в света, нашите модели зще ви пренесат в епохата на вашите мечти.

Кой не мечтае да се окаже в подножието на най-хубавия паметник в света? Тази колекция от тапети за снимки ви позволява да пътувате по света в уюта на собствения си дом. Сгради и забележителности е уникална декоративна идея, която без съмнение ще изненада и ще зарадва не само вас, но и вашите гости!

С нашите фототапети вече можете да поставите Айфеловата кула, Емпайър Стейт билдинг и Биг Бен в голям мащаб направо върху стената си! Любителите на архитектурните великолепия ще се насладят на фотографски тапети, изобразяващи новите чудеса на света: бягство към пирамидата на Чичен Итза, Римския колизеум, Великата китайска стена или великолепната гледка на Мачу Пикчу. Тази колекция от фототапети за тапети е чудесен избор за офиси, спални, дневни и магазини.

Отпечатваме всички наши фототапети за сгради и забележителности на оригиналната и висококачествени материали. Освен това предлагаме безплатна доставка и лепило към всяка поръчка :)

Фототапет Бруклински мост ЧБ
Насладете се на един от най-дългите висящи мостове в света, с Фототапет Бруклински мост ЧБ от Ф..
Фототапет Великата китайска стена
Фототапет за стена Великата китайска стена  ot Fototapeti.BG - отдайте почит към едно от велики..
Фототапет Венецианска улица
Потопете се в спокойната атмосфера на старинна улица в историческия център на венеция с Фототапет Ве..
Фототапет Венеция, Италия
Художественат фототапет в ретро стил - пощенска картичка от Венеция, Италия...
Фототапет Гледка към Париж
Фототапет за стена Гледка към Париж от Fototapeti.bg разкрива чудесна гледка към Париж през големия ..
Показани 1 от 15 | 43 (3 Страници)